Over ons

Bedrijfsinformatie

Imexco Trading is een organisatie die optreed als consultant en verkoper van nieuwe en gebruikte machines.

Het team achter Imexco heeft veel ervaring met grondverzetmachines en kijkt terug op meer dan 25 jaar gebruik van equipment op het gebied van bodemverdichting en drainage. Hierdoor is er veel kennis vergaard welke wij gebruiken om u een optimaal afgestemde machine te verkopen.

Bij Imexco heeft u de garantie dat de machines door onszelf grondig zijn geinspecteerd en voorzien zijn van de service die de machines vragen. Wij leveren vertrouwde machines waar u als gebruiker jarenlang gebruik van zult maken.

Imexco werkt aan een rotsvaste vertrouwensrelatie en stelt als doel dat u voor uw volgende grond-, weg- of waterbouw machine bij ons terugkeert.

Onze kennis van de GWWmachinery markt zorgt ervoor dat wij vele vragen passend kunnen beantwoorden.

Vervoer

Binnen de groep waar Imexco toe hoort hebben wij ook een eigen transportafdeling die machines van alle afmetingen wereldwijd kan vervoeren. Wij leveren de machines tot de deur. Voor ons maakt het niet of deze deur aan de andere kant van de wereld staat of slechts twee straten verderop.

Diepladervervoer door Europa

Semi diepladervervoer door Europa

Werkplaats

Imexco beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats met groot buitenterrein en wasplaats met vloeistofdichte vloer.

Machines tot 100 ton, 20 meter lang, 6 meter breed en 6 meter hoog kunnen bij ons in de werkplaats. Wij beschikken over een enthousiast team van vakmensen en specialisten om ons heen wat ons in staat stelt om iedere machine snel en bekwaam weer bedrijfsklaar te maken.

Werkplaats
Werkplaats
Wasplaats
Wasplaats